Nyheter

Semester...

2014-07-13

Äntligen semester och snart är första veckan slut. Jag har slitit i stallet och mockat ur alla bäddarna i boxarna och högtryckstvättat stallet... så nu känner jag mig så nöjd och kan bara slappa idag...eller inte!

Fia och Geisha som är betäckta med Legend har inte brunstat om så de är väl antagligen dräktiga. Just nu går alla mina 6 ston med Legend då Sören fortsätter att krångla men nu har vi i alla fall tagit prover på honom så nästa vecka vet vi säkert vad som är problemet. Legend blev ju jätteglad när det kom in fler ston i hans hage så det är ju kul att man kan glädja någon.

Legend

Vi är SÅ nöjda med Legend, en mycket trevlig och lättsam hingst och supersnäll med stona. Ibland kan han bli lite frustrerad på stona och säger ifrån och då låter han jättehögt (som en gris enligt gubben) och hoppar jämfota upp i luften... ser för roligt ut... ungeför som ett barn som inte får som den vill. Så till nästa år har "vi beställt" fölungar av varierade färger! Vi skall ultraljuda alla stona sedan när alla är klara så vi vet säkert.

Sören har fått en dotter till, det är "svägerskans" Happiness som fick ett pyttelitet stoföl för några veckor sedan, stort lycka till med henne... hon skall heta Hildegard.

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare..