Nyheter

Härligt höstväder...

2013-09-07

Det fina vädret håller i sig... det gör ju inget för min del... hästarna tycker också att det är skönt väder och står och latar sig i skuggan.

Alla gästston har åkt hem nu och det känns skönt... även om det är roligt med besök så är det ganska så skönt när de åker och man bara har sina egna hästar att pyssla om. Birka har kommit om i brunst igen så hon har inte tagit sig denna sommar... tråkigt, men det är väl sådant som händer. Hon är för övrigt till salu om någon vill ha en liten "mini-nordsvensk". Men vårt lånesto Geisha har inte kommit om i brunst på sin hingststation så hon är väl förmodligen dräktig,  det skall bli kul att få hem henne när hennes fölunge är avvand.

Birka 7 september

Fia håller på och tränas inför Vartofta utställningen och är helt underbar att hantera... så lugn och snäll och gör allt man ber henne om. Hoppas hon sköter sig när vi kommer bort också... det blir första gången hon åker ensam i släpet utan sällskap.

Fia 7 september

Fia 7 september

Gotte tränas lite han med... men är just nu sådär unghäst dryg och slö... varför springa när man kan gå sakta och reta "matte".

Gotte 7 september

Vi hade kalas för Alice för några veckor sedan... gissa vem som är bortskämd! Hon tycker om tårta hon också... så hon har hamnat hos rätt familj.

Alice på sin 1-års dag

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare...