Nyheter

Lovvan...

2012-06-17

Fortfarande igen värme att tala om... när kommer sommaren? "Gotte" sover i alla fall ute nu om nätterna med de andra shettlänningarna och Rhamant... han har ju sådan päls att han klarar av lite kallare nätter. De andra båda fölungarna sover fortfarande inne på nätterna med sina mammor... hoppas det blir lite värme nu så även de kan sova ute nattetid.

Annars råder det en harmoni i hagarna... stona äter och fölungarna diar, leker och sover mest hela dagarna. Igår körde vi Lovvan till hingst... hon fick träffa fina Diezel i år. Jag tror den kombinationen blir bra... Lovvan behöver en hingst som är grovbent och vältypad. De andra stona är nog avundsjuka för de brunstar för fullt här hemma... men det har de ingenting för... i år betäcker vi bara Lovvan.

Rhamant är stor och trött... stackarn... hoppas att fölungen kommer snart. Det är roligt att se att hon "hänger" med shettlänningarna i hagen numera och inte går för sig själv. Måste medge att det ser för roligt ut när Gotte står bredvid henne... han når upp strax över knäna på henne.

Vi kommer inte att behålla alla sektion C som vi har just nu så är det någon av dem som ni tycker är intressant så är det bara att höra av sig... någon av dem är visserligen helig... men med ett bra bud så vet man aldrig! :)

Ha en bra dag alla goa vänner och dagboksläsare...