Nyheter

Alice...

2012-10-28

Som synes på framsidan så har vi skaffat en ny familjemedlem... hela familjen höll på att gå sönder av sorg efter Nova... så den bästa medicinen tyckte vi var att skaffa en ny liten juvel. Så fann vi Alice... inte så långt ifrån oss och med RÄTT blandning. Vi ville ha en schäferblandning som Nova var... men istället för 25% bordercollie så blev det 25% Berner Sennen i vår nya lilla juvel Alice.

Alice 10 veckor

Alice och Emil

På hästfronten så håller vi på och förbereder Mia inför flytten upp till Umeå till Mästergårdens stuteri. Gina är SÅ duktig och står i egen box nu nattetid... det tog bara någon dag så hade hon fattat i vilken box hon bor i och går numera förbi mamma Mias box och in i sin egen box. Gud vilken lättsam och klok liten tjej hon är. Jag tycker Lovvan börjar lägga på sig så vi hoppas på att det finns en liten fölis där inne i magen... vi valde ju att inte ultraljuda henne denna gången utan bara kolla med hingst.... hoppas, hoppas!

Några av welsharna har spekulanter som visar intresse för dem... vi hoppas på att kunna hitta bra och varaktiga hem till dem alla... annars får de väl bli kvar ett tag till!

Ha det bra alla goa vänner och dagboksläsare.... nu skall jag gå och pussa på Alice!