Nyheter

Utställning och installning...

2011-09-25

Vi var på utställningen i Vartofta igår, en alltid lika välarrangerad och trevlig utställning att åka på. Vi hade med oss Bodil som skötte sig som vanligt... så himla lätt att ha med sig ut.

Hon belönades med GULD... och raden 98887 denna gång. Det var många fina hästar att vila ögonen på och trevligt folk att prata med. En lyckad dag med andra ord! Vi åkte hem direkt efter Bodils klass då jag fortfarande håller på att måla hemma... och det var ju fint väder... äntligen.

Med tanke på vädret så stallade vi in hästarna från betet förra helgen då det satte igång att regna och blåsa lite väl mycket. Så nu är man tillbaka till det vanliga rutinerna igen och stallmyset om kvällarna. Jag tror att hästarna tyckte det var skönt att få komma in om nätterna och sova torrt. Brenin tycker i alla fall att det är skönt att ha sin flock samlad och står så nöjd och tuggar på höet i boxen om kvällen.

Vartofta var sista utställningen för oss i år... så nu ser vi framåt mot nästa års fölningar och hoppas på 3 välmående fölungar och en rolig kommande utställningssäsong. För att summera sommarens utställningar så blev Bodil guldbelönad på båda sina utställningsstarter. Billan fick sitt efterlängtade avelsdiplom och ett silver på utställning. Brenin deltog på 3-årstest med ett blandat resultat, men han uppförde sig okej och det var bra träning för honom... och mig.

Ha det gott alla goa vänner och dagboksläsare... nu skall jag tillbaka till målarfärgen igen... och ett stort grattis till alla er som deltog i Vartofta i går!!!!